Bli med og syng!

Hvem er Mannskoret Nøkken?

Vi er mellom 30 og 35 aktive sangere, alle i “vår beste alder”.  Vi øver på Havstein bo- og servicesenter hver mandag, mellom 19 og 2130.  Repertoaret er allsidig og vi synger noe for enhver anledning.  Spennet er stort og omfatter både Beethowen og Elvis. Mye mellom der:-)  Svisker og evergreens, såvel som store mektige mannskorsanger og en del sakralt.

Dirigenten vår er Gudrun Engan Tronsaune, med god hjelp av reservedirigent/pianist Anne Berit Paulen Moe.  To damer vi setter umåtelig pris på og som tar oss til nye høyder hver mandag :-)

Vi opptrer mellom 20 og 30 ganger i året, på sykehjem, på Torvet, på julebord, i kirka, på sangerstevner og turer og på egne konserter. Høsten 2015 hadde vi konsert i Olavshallens lille sal, to nesten utsolgte saler. Høsten 2016 markerte vi korets 75-årsjubileum med konserter og jubileumsfest på Ringve.

Har du lyst, mye eller lite?  Har du drømt om å begynne i kor, men ikke helt våget å ta steget?  Er det kona som maser om at du snart må realisere det du har snakket om de siste 20 åra? Eller er det barna som ber deg ta ut potensialet andre steder enn i hjemmet?

Kom og bli med oss på en øving  Der får du høre, du får synge og du får være med oss i pausen der vi drikker kaffe og nyter en hjemmelaget kake av et eller annet slag.   

Info om koret ellers finner du på hjemmesiden vår, www.nokken.no og på Facebook https://www.facebook.com/mannskoretnokken.

Mannskoret Nøkken kan ellers kontaktes på telefon til

Formann Oddvar Johansen tlf. 406 20073,

Dirigent Gudrun Engan Tronsaune tlf. 917 61193

Sekretær Tor Berre, tlf. 905 35462